Workmetrics Quick Scan

Wilt U een snelle indruk krijgen voor uw organisatie?

Een eerste indicatie van het prestatieverlies in uw organisatie kunt u krijgen door de Workmetrics Quick Scan in te vullen. U hoeft zich niet te registreren; er zijn geen kosten aan verbonden en binnen 3 minuten ziet u het resultaat op uw online dashboard.

Strategisch toegevoegde waarde

Wat laten we liggen?

Is uw organisatie succesvol? Of laat u flink wat liggen? Studies uitgevoerd door Harvard en McKinsey bij een groot aantal bedrijven laten zien dat er een groot verschil bestaat tussen de business performance van ‘gezonde’ en ‘ongezonde’ organisaties. Performanceverschillen van 30% zijn hier aan de orde. Wat moeten directieleden doen om hun organisatie duurzaam te laten presteren? (6 pagina’s)

Brochure

Hoe managen CEO's
fit, impact en grip

Als gevolg van toenemende complexiteit en dynamiek bevinden veel organisaties zich midden in een transformatieproces naar meer open, meer stakeholdergerichte organisatievormen. De vertrouwde op macht en controle gerichte manier van werken voldoet tegenwoordig steeds minder goed. Hoe behouden CEO’s hun grip op de ontwikkelingen als dwang, toezicht en controle niet langer geschikt zijn? (4 pagina’s)

Belangrijkste assets - risico's

Grootste risico niet gemanaged

De meeste bedrijven roepen dat mensen hun belangrijkste asset zijn. Tot wel 70% van de kosten zijn gerelateerd aan arbeid. Is het dan niet vreemd dat we niet gestructureerd kijken naar de risicofactoren rond arbeid? (5 pagina’s)

Abesenteeism Insights Reinvented

Absenteeism Insights Reinvented

Big Data. HR Analytics. Machine Learning. Predicitve Modelling. Artificial Intelligence als new kid on the block. De meeste CEO’s van grotere organisaties zijn bekend met deze buzz words. Verrassend worden ze niet goed toegepast op de grootste kostenpost in bedrijven: personeel. Hier passen we data analytics toe op het thema verzuim. (4 pagina’s). Paper is engelstalig.

Powered by E2E

Data gedreven beslissen

Workmetrics helpt organisaties om betere beslissingen te nemen over de belangrijkste kostenpost in organisaties: de workforce. Dit gebeurt door (real time) inzicht te geven in de meest relevante KPI’s en te bepalen welke workforce-gerelateerde variabelen uiteindelijk de meeste invloed hebben op bottom-line, productiviteit en klantwaardering. (1 pagina)

Remedie tegen

Remedie tegen een gemiste kans

Er is een oplossing nodig voor het tekort aan arbeidskrachten door groei en vergrijzing. Tegelijk spelen een aantal maatschappelijke knelpunten een rol. Dit probleem was niet uit de krant van gisteren, maar een verzoek in 2007 aan de toenmalige commissie Bakker. Er is een remedie. (4 pagina’s)

People risks in de petrochemische industrie

People Risks petrochemie

De petrochemische industrie zal – uit eigen belang en als verantwoord onderdeel van de samenleving – altijd steven naar maximale veiligheid. Het doel van het voortdurend realiseren van veiligheid staat onder druk door de veranderende context, waardoor telkens opnieuw het veiligheidsbeleid onder de loep moet worden genomen en daar waar nodig aangepast. Het belang van People Risks voor veiligheid neemt toe. Hier meer over het hoe en waarom. (4 pagina’s)

Dashboard - Absenteeism

Deze video geeft u in 5 minuten een indruk van onze Workmetrics Smart Dashboards. Als voorbeeld hebben we het thema verzuim genomen. Uiteraard kunnen we andere thema’s met bijbehorende KPI’s in onze dashboards leveren. Video is engelstalig.

Simulation Analytics

Simulatie Aanalytics is een krachtig gereedschap om scenario’s the analyseren. In deze video ziet u in 3 minuten Simulatie Analytics in aktie. Video is engelstalig.