Strategisch toegevoegde waarde

Strategisch toegevoegde waarde

In 3 minuten leggen we uit wat je met ons Medewerkersonderzoek Nieuwe Stijl kunt doen. Wat de strategische waarde is voor je organisatie. En laten we zien wat de kracht is van onze interactieve dashboards waarmee je zelf analyses kan uitvoeren.

Belangrijkste assets - risico's

Belangrijkste assets - risico's

Veel bedrijven vinden mensen hun belangrijkste asset. Maar wat is nu de kwaliteit van hun workforce? Hoe breng je gestructureerd de risico’s van de factor arbeid in beeld, te meer daar de kosten ongeveer 70% van het geheel bedragen? Nu kun je kijken naar het verloop en verzuim, maar dit is ‘klein bier’ vergeleken met de impact van het onderpresteren van mensen, teams en organisaties als gevolg van zogenaamde ‘softe factoren’ zoals werkdruk, werkklimaat en de kwaliteit van leidinggeven.

Powered by E2E

Powered by E2E

Workmetrics is powered by E2E. Dit is een internationaal softwarebedrijf met meer dan 6 jaar ervaring in business intelligence en moderne data analytics oplossingen in verschillende marktsegmenten. Zij levert de technologie “onder de motorkap” voor Workmetrics.

Brochure

Brochure

Medewerkersonderzoek nieuwe stijl
Betrek de inzichten van uw werknemers bij het beter doen functioneren van uw organisatie. Inspraak helpt. Het stimuleert hun betrokkenheid en bovendien zijn zij ervaringsdeskundig, door hun nauwe samenwerking met klanten.